perjantai 11. heinäkuuta 2014

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Niin pitkät kuin lankaa riittää

ja loput sitten ystävälle. Eilen neuletapaamisessa Korialla (joka kuun eka maanantai, Tervetuloa!) neuloin nämä sukat loppuun. Ystäväni Ziina ihastui lankaa, joten päättelin sukat ja loppu lanka meni sitten hänelle. Toki Regiahan on sellasta lankaa joka ei lopu koskaan ;)
Regia Fluormania Color ja 2,25mm puikot, koko 39.
tulossa tunika vetoketjulla. 270s luotu ja tarkastettu.
Kukka-Mummopeitto edistyy!
8.7.2014 tilanne
-k-

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

SikSak

Pitkällinen projekti on valmis. Ravelryn (<-linkki) mukaan aloitettu 19.8.2013. Matkalle on toki sattunut yksi olkapään leikkaus ja yksi lannerangan vamma ja monta muuta tapahtumaa mitkä ovat hieman hidastaneet valmistumista. Lankana on erimerkkisiä 100g= n 200m vahvuisia lankoja ja koukku on ollut 5,5 mm. Malli on kotoisasti SikSak-Mummo (<-linkki). Koko on noin 2,5m pituutta ja n 120 cm leveyttä, eli normi 80 x 200 sänkyyn sängynpeitto. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja niin on saajakin.



Dali osallistuu

Sidi osallistuu
Tuon SikSak-Mummon valmistuttua tuli aika tyhjä olo. Aina tulee tyhjä olo kun saa ison projektin valmiiksi. Se on hieman hämmentävää. Mutta koska peitosta jäi vieä jämiä _paljon_ löysin kivan Kukka-Mummo (<-linkki) mallin ja sitä sitten toteutettamaan. Lankana on edelleen 100g = n200m villasekoitelankoja ja 5,5 mm koukku. Kukkien väliin tulee mummoraitaa. *tykkään*

Sidi osallistuu
 Dali kävi takatassujen kannuskynsien poistossa. Toimenpide meni hyvin. Toki luotto on kova suosikkieläinlääkäri Ristoon  (<-linkki). Toipuminen sujuu loistavasti ja ollaan käyty jo metsälenkillä. Ei edes nuo vihreät säärystimet paljon menoa haittaa.

-k-